I made this widget at MyFlashFetish.com.

besyyyy kan =.=

memBEBELLLLL ~.~

blablabla ~ cuti sekolaa giler boring nk mampos ! erghhh ! nk study pom malesss ! mcm org giler kt umh sorg . on9 pom memang boring thap babun babun . grrr ! hah stat thap babun daaa =.= bolee tak teman tolong skali lgy 'pos laju' kan boring nih kt denmark ke . dungun pon okee . hehekkk !  dalam dalamm :D hah ! skunk taktau nk buat ape . dok membobelkan diri kt blog . ape ak tulis taktau laa . maen tulis ekot sedap jeh . ergghhh ! rindu kan sumwannnnnn  !!!!! tak engat ak langsong . sdey killer . jhat ! arghhhh ! haa rase mcm same thap dgn org dlm wad berek 12 pon ade -.-" huh . bile nak mati ? oi ! hehekkk ! tak salah kan tnye mcm uh ? lailaiii =D hummm B.O.R.I.N.G !

i can't ~ ;(

i will never forget the days we once had
the days when you were everything to me
my mind used to tell me we'd be together forover
but now i realize that was all a big dream
 the feeling i have for you will never go
i wish i could take back that one regretful day
tha day when i willingly let you slide from my arms
never did i think of the astonishing pain of regret
that i would once have to live through
the sight of you in someones else's arm
make my heart shatter into a million pieces
i sometimes wonder if you still think of me
or if to you , i'm just a face in the crowd
i wish so very much that one day we can have it all back
but for now , i sit here silently
remembering all the memories we onced share
everyday my love grows much stronger
hoping that one day you will feel the same
and put back the pieces of my broken heart .

andai lelaki tahu .......

Andainya lelaki tahu..  Apabila seorang perempuan jatuh cinta,lelaki itu tidak semestinya punya segalanya tetapi lelaki itu adalah segalanya di hatinya.   Andainya lelaki tahu..  Apabila seorang perempuan itu mengalirkan air mata, itu bukan bermakna dia l...emah, tetapi dia sedang mencari kekuatan untuk terus tabah menyintai lelaki itu.   Andainya lelaki tahu..  Apabila seorang perempuan marah, memang dia tidak mampu mengawal perasaannya tapi percayalah, itulah maknanya dia sangat mengambil berat dan menyayangi lelaki itu. Lihat saja pasangan yang baru bercinta, mereka jarang bergaduh. Tetapi percayalah semakin bertambah sayang mereka pada seseorang, semakin pula banyak pertelingkahan yang berlaku.Andainya lelaki tahu..Apabila perempuan bercakap banyak, dia tidak pernah bermaksud untuk membuat anda rimas, tapi dia mahu lelaki mengenalinya dengan lebih dekat.   Andainya lelaki tahu..  Apabila perempuan berkata dia mahu anda berubah, itu bukan bermakna dia tidak mahu menerima anda seadanya, tetapi dia mahu menjadikan anda lebih baik, bukan untuk dirinya, tetapi untuk masa depan anda. Andai lelaki tahu..Apabila perempuan cemburu dan tidak percayakan anda, bukan bermakna dia tidak sayang..tetapi dia terlalu sayangkan anda dan masih mengangap anda anak kecil yang masih memerlukan sepenuh perhatian. Kadang2 dia terlalu risau sekiranya terlalu percaya, anda akan mengkhianati kepercayaan yang diberi. Naluri keibuannya sangat kuat. Dia hanya mahukan yang terbaik untuk anda.   Andai lelaki tahu..  Apabila perempuan merajuk, jangan kata dia mengada-ngada. Dia bukannya mahu dipujuk dengan wang ringgit atau hadiah sedozen, tetapi cukup dengan perhatian yang boleh buat perempuan rasa dihargai.   Andai lelaki tahu.. Apabila perempuan jarang mengatakan ‘i love u’, itu tidak bermaksud dia tidak menyintai tetapi dia mahu lelaki itu merasai sendiri cintanya, bukan hanya hadir dari kata-kata tetapi juga melalui bahasa tubuhnya.   Andai lelaki tahu..  Apabila perempuan kata dia rindu sama kamu, dia benar-benar maksudkannya. Apabila berjauhan, bayanganmu akan sentiasa bermain di mata.   Andai lelaki tahu..  Apabila perempuan kata lelaki lain itu lebih baik dari kamu, jangan percaya kata-katanya kerana dia hanya mahu menguji kamu. Dia mahu melihat sejauh mana kamu sanggup menjadi yang terbaik di matanya. Walaupun sebenarnya memang kamulah yang terbaik di hatinya. Selagi dia dengan kamu, percayalah, walaupun perempuan menganggap masih ramai lagi yang lebih baik di matanya tetapi di hatinya, kamu tetap yang terbaik.   Andai lelaki tahu..  Apabila perempuan menjadi degil, dia bukan bermaksud untuk menjadi degil tapi dia mahu melihat sejauh mana lelaki itu mampu bersabar dengan kerenahnya. Percayalah, hati perempuan itu sangat lembut. Andai kena caranya, jangan terkejut kalau akhirnya dia menukar fikirannya dalam masa sesaat.Andai lelaki tahu..Apabila perempuan berkata, “tolong tinggalkan saya!, dia tidak bermaksud menyuruh anda pergi selamanya. Dia hanya mahu menenangkan fikirannya sebentar saja. Apabila dia kembali tenang, percayalah dia akan mencari anda semula. Itu tandanya dia benar-benar menyintai anda. Perempuan sukar untuk mengawal perasaan. Dia terlalu emosional. Tapi dialah yang paling menyayangi anda dan sangat sensitif dengan perubahan pada diri anda.   Andai lelaki tahu..  Sememangnya Allah menciptakan lelaki dan perempuan itu dengan perbezaan yang tersendiri. Tetapi sekiranya mereka saling memahami, mereka akan saling melengkapi dan menyempurnakan . Perempuan itu diciptakan oleh Allah indah sekali. Di sebalik air matanya, tersimpan seribu satu kekuatan yang bakal menjadikan seorang lelaki itu merasa selamat bersamanya. Biarpun zahirnya perempuan itu tampak lemah tapi dia punya kekuatan tersendiri yang bisa menggoncang dunia dan mungkin bisa pula membuat lelaki menjadi lemah kerananya.   Jadi hargailah kehadiran seorang perempuan dalam hidup anda kerana dia didatangkan bukan dengan kelemahan sahaja tetapi dia juga ada kekuatan untuk menyongkong anda dan membuatkan hidup anda lebih sempurna. Dialah yang bakal menjadi perempuan bekerjaya, isteri juga ibu yang terbaik untuk anak2 anda.

my BORNday :)

16 APRIL

ary niyh bday aku . da 17 da ? fuhhh maken ary umo pon maken naek . best ! celebrate kt umh jea . rmay jgk kwan2 dtg . yg laen sdare aje . malu der aku . dala umh tnga baiki :( odoh la . hukhukk . howeva ak hepy giler .

umi , the slim gurl . dtg . hee ! daa pesan jang bwk adioh . bwk jugak . aiss ! tengs yeah syg . heee >.<
jiehah & aen pon mae . hee ! cian korg kan . dala tusyen . susaa2 jea dtg . ak appreciate la korg ! ily lah :D
pastu Lann the ensem boboy pon join . heee ! bwk kazen ~ Nik Ahmad Danial . perghhh cute mcm dy jgk . fullamakkkk ! hehe gatai la plk . soey syg :)) er Lann tengs sudi mae . jao2 mae . huhuuu mkan ckt jea . dalaaa smpy nak nanges . pedas . ahahaha ! soey . owg suke pedass so owg suh mama buad pedas . hahakkk ! taktau plk gy tarok manyak ! hahahahaha ! "manjo teh" hehek >.<
sarah , kimim , tiqah , jala . sedak lah kenat . heee ! kimim ! sarah ! hahakkk ! sedoo molek ! molek ah tuh . haha ! jala . siye oum gwe dok mae . muko tuh npok dh wt2 hepy . haha . koya hepy la tuh .
dani , mior , fifi . hok gege tibo2 jd senyak . b erak sngoti . haha ! malu la knon . ore blik abes bru tnjok x mlu . muahaha ! lucu molep . haha :P

sume ! tengs a lot . i love korg ! ez ingt ary niyh . jang lupe ez . ily . sayang : iloveyousomuch :)
niyh ake mase celebrate bday kt umh . comot !

tips kecantikan =)

Siapa sih yang tidak ingin tampil cantik? semua wanita saya yakin, bahkan dengan keyakinan 1000% ingin tampil cantik! Namun tidak semua wanita bisa mewujudkannya, salah satu penyebabnya adalah mereka kurang bisa memilih produk kecantikan yang sesuai dengan kepribadian mereka.

www.thenasay.com, memberikan tips kecantikan wanita modern 2011 yang layak anda buka. Di sini anda bisa mempelajari produk-produk terbaru yang sedang in, dan bagaimana teknik terbaik untuk menjadi cantik.

Inilah beberapa tips kecantikan yang bisa anda dapatkan di www.thenasay.com:

1. Tampilkan warna bibir netral dengan campuran Red Cherry, Fuscha dan Light Pink. Anda juga dapat menampilkan bibir yang lebih memikat dengan gloss yang berwarna Golden Brown atau ciptakan sendiri warna lipstik favorit Anda dengan menggabungkan warna - warna yang berbeda. Untuk kilau ekstra, aplikasikan warna Light Pink di atas gloss.

2. Baurkan eye shadow warna coklat untuk hasil berkilau yang netral. Coba juga aplikasikan eye shadow palette Dark Brown sepanjang kelopak mata. Baurkan Dark Purple pada bagian ujung ke bagian tengah mata. Dilanjutkan dengan warna Copper Brown ke bagian bawah alis untuk hasil memukau.

3. Lengkapi penampilan Anda denga cat kuku Copper Notes. Sebaiknya cat kuku bukan hanya sekedar pewarna kulit yang tahan lama saja, tapi juga membantu memperkuat dan melindungi kuku Anda.

Ingin tips tampil cantik lebih banyak lagi, silahkan kunjungi blog tips kecantikan wanita hanya di www.thenasay.com.


layann niyh =D
semua manusia dlm dunia niyh nak cantik en ? sape taknak cantik ? ce cite ce cite ? =) tpy kne ingt cntik niyh something subjektif . tak semesty nye ape kite tgk cntik , org laen pom tgk cntik en ? all gurlz tercipta dgn kecantikan tersendiri . so jang siasia kan kecantikan tuh dgn mencacat kan kecantikan korg tuh dgnbendabenda yg bolee buad org laen nmpak korg tah takcantik . faham kan ? ~.~ beauty shines from within ! PERASAN actually okey . bolee yakinkan diri sendiri ryte ? hehe . tpy jang la lbeylbey der . nty org naek menyampah ! haha ! penaa tgk tak gurlz yg takcantik pd mata korg tpy jdi rebutan boys ? tak ke plek ? kan kan ? tu laa owg kate setiap owg ade kelebihan dan keburukan sndri :) cntik bukak aje pd rupe okey ? mulot , perangai kne la sme cntik nan muke tuh ! muke jea cntik ape cer ?. so jage mulot tuh ! sopan ckt lao nk mengata pon . okeyyy ?


ngeee ~ luah perasaan untok someone n dri sendiri :D

macam nie la ary-ary ku =.=

omg ! SPM daa dekat ! tak lame jea lagy . kejab jea ase . zzz -.- skunk niyh tade kje laen . skula , extra class . tuisyen . mygod ! smpy kekdg blur otakku ku di buad nyer . mane tak nyer . tgk nie ah , blik umh stdy . wiwiiii calon SPM kan niyh . omwork pom bukan maen manyak ! killer smpy tak ckup tgn nak buad .


lepas tuh mase mne naa review blik ape ckgu aja maen ngn kje fuhhh betambon ! kejab add math , kejab biology , kejab chemist . masok keh tak ? alamakkk ! mcam mne nak buad . kepala pon da penen ! kalo senang tape , tpy susaaa derrr


adoi mak aiii ! naek pusing dihhh . taley kea nak relax jab ? hehe . eh lupe . taon niyh kne kje harder . nak SPM kan . haahahahhaaha ~.~
skunk niyh hp pon tatao ak tarok mane . nak cri hp , amek aa fon sesape miskol bwu jmpe . ngee ~ tpy . bile fon da lekat kt tgn , tgk lah . texting . dgn sape ? er . sapesape jela . hihik .



smpy tade pape nak di kate , bwu la smbong blik stdy . tpy . focus da tak same like before la . nak cri focus blik mang susaaa . hummm . tade buad pape stat la aku conteng menyonteng =) mcm2 bolee conteng . name DYE . mmg wajib ade . hahahhahaha ! wajib okeng . boring lah stdy O.O



ops ! hehe . memang boring . tmbah2 bile jawab physics . jwab pysics ? memang jarang giler sentoh bku tuh . tak minat . susah kan ? pusing kepala lah nak jwb tuh . tedo lagy best kan ? heee so , ape lgy . tade buad ape . tedo laaa :)


There was an error in this gadget